Maak kennis met de Japanse Keuken....

Al geruime tijd is sushi een begrip geworden dat mensen kennen als een Japans gerecht. De Japanse Keuken bestaat echter niet alléén uit sushi.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u ook kennis kunt maken met gerechten die u nog niet kent, kunt u een aantal gerechten bij ons proeven. Met het gezegde ‘wat de boer niet kent, dat eet hij niet’ maakt Charlie Happy dus korte metten!

Alle gerechten worden op authentieke en vakkundige wijze én met kwalitatief hoogwaardige en verse ingrediënten bereid. Uw kennismaking met de Japanse Keuken brengt niet alleen Japan maar ook de Japanners dichterbij. Een primeur voor de markt in Nederland!

Bij Charlie Happy is een selectie van Japanse delicatessen verkrijgbaar, waardoor u kunt kennismaken met de Japanse Keuken!

Vers, lekker, gezond, voordelig en verantwoord eten

Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten verkleinen het risico op ziekten. Bovendien zijn de gezonde Japanse delicatessen van Charlie Happy lekker en voordelig. Charlie Happy kiest voor duurzaam gevangen of gekweekte vis. Daarom verkoopt Charlie Happy voorlopig geen sushi met tonijn. Hoewel de blauwvintonijn heel populair en lekker is voor sushi, gaat het heel slecht met deze vis. De blauwvintonijnbestanden zijn volledig geëxploiteerd en vaak overbevist. Charlie Happy verkoopt geen vis waarvan de viswijzer zegt 'liever niet'.foto klanten van Charlie Happy

Klanten die genieten van een krokante Tai-Yaki